Om Cleanmarine® For Women
  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Smidiga abonnemang

Om Cleanmarine® For Women

Cleanmarine® For Women innehåller, förutom krillolja (omega-3), ingredienser som rosmarinolja, sojaisoflavoner, vitamin D3 och B-vitaminer, som alla är centrala för att bidra till lindring av PMS-symptom. Erfarenhetsmässigt är det de kvinnor med svårast symptom som upplever störst lindring med Cleanmarine® For Women, vilket också illustreras av studieresultaten nedan. Även om man upplever effekt redan efter några få veckor, nås den optimala effekten efter ca tre månader.

Källa: Wakeman, An open-label pilot study to assess the effectiveness of krill oil with added vitamins and phytonutrients in the relief of symptoms of PMS, Nutrition and Dietary Supplements 2013:5 17–25.

Nyckelingredienser

Nyckelingredienserna i Cleanmarine® For Women har valts ut på grund av deras bevisade effekt på hormonbalansen, trötthet och utmattning, huden samt immunsystemet. Alltså centrala områden när det gäller PMS-besvären.

  • Omega-3 Krillolja är en ren och hållbart producerad form av omega-3, som liknar fiskolja. Studier har visat att de essentiella fettsyrorna EPA och DHA som finns i krillolja har 59 % bättre upptag i kroppen än fiskolja. Förklaringen är att krilloljan är rik på fosfolipider, en potent form av omega-3 som har samma form som den omega-3 vi har i våra kroppar och därför inte behöver omvandlas för att kunna tas upp av kroppen. Resultatet blir att krilloljan har samma fördelar som fiskolja men att de kan uppnås med lägre doser. Med Cleanmarine® For Women slipper man dessutom den otrevliga fisksmaken som ofta förknippas med fiskolja och fiskoljekapslar.
  • Vitamin D är ett viktigt näringsämne som bl.a. bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • B-vitaminer är viktiga för en lång rad funktioner i kroppen. Det är vanligt att kvinnor känner sig trötta och orkeslösa inför mensen. Cleanmarine® For Women innehåller B2 och B6 som bidrar till att minska trötthet och utmattning. B6 bidrar även till att reglera hormonaktiviteten samt bidrar till immunsystemets normala funktion. B2 bidrar bl.a. till att bibehålla normal hud. B-vitaminer används också av våra celler för att omvandla bl.a. socker till ATP, energirika kemiska ämnen som sedan bryts ner vid behov för att frisätta energi till cellernas olika processer. Under perioder av trötthet och utmattning kan förråden av ATP vara uttömda och B-vitaminer bidrar då till att fylla på dessa bränsleförråd.

Cleanmarine For Women beställer du enkelt och smidigt här.