Kunderfarenheter
  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Smidiga abonnemang

Kunderfarenheter

Cleanmarines produkter kommer från Irland och är helt nya på den svenska markanden. Här kan du läsa kring erfarenheter både från svenska och irländska kvinnor. Självklart vill vi även få in era erfarenheter så tveka inte att skriva ner din egen upplevelse av produkten och maila till oss!

Jag har märkt skillnad på den här korta tiden. Jag har tidigare haft stora problem med både smärta och humörsvängningar som kommer konsekvent vid varje pms. Efter en månad med Cleanmarine så hade jag knappt någon smärta och humöret höll sig mer i balans. Helt otroligt att det gick så snabbt att märka skillnad, rekommenderas!!

- Frida Olsson, Smartson produktutvärdering, 2017
På mig funkade dom toppen, svallningarna har blivit näst intill obefintlig och slemhinnorna har börjat vakna till liv igen samt har slutat tappa så mycket hår. Så för mig blir det ett självklart val - en del av min nya vardag!

- Madelene Westerlund, Smartson produktutvärdering, 2017
Jag är glatt överraskad av att ha testat Cleanmarine MenoMin i snart 2 månader. Mina tidigare besvär som bl.a. humörsvängningar, oregelbunden mens och väldig mens värk är som bortblåsta. Jag rekommenderar starkt till andra som börjar få klimakteriebesvär att prova denna produkt. Jag är glad att jag fick chansen att prova och känna mig normal igen.

- Camilla Schmidt, Smartson produktutvärdering, 2017
Cleanmarine är en produkt jag rekommenderar. Det är lätt att svälja kapslarna och man känner ingen fisksmak efteråt! Klarar av lättare stressiga situationer, tappar inte så mycket hår längre, har mindre värmevallningar på natten.

- Marta Ali, Smartson produktutvärdering, 2017
Värmevallningarna minskade radikalt, tunt hår blev tjockare. Både humöret och sömnen blev bättre. Kände mig gladare och piggare då jag använde mig av MenoMin.

- Raquel Åberg, Smartson produktutvärdering, 2017
Jag blev positivt överraskad av resultatet. Jag har svettats väldigt mycket på nätterna, men det avtog märkbart. Förlängningen av det blev ju en bättre nattsömn. Även värmevallningar på dagtid minskade. De är ju inte svåra att svälja heller. Så bara positiva erfarenheter av MenoMin.

- Eva Sperling, Smartson produktutvärdering, 2017
En toppenprodukt! Har upplevt jobbiga PMS besvär ett tag och letat efter ett bra alternativ mot besvären. Cleanmarine var verkligen toppen! Mina besvär är borta och jag är inte lika hormonpåverkad längre.

- Sara Lejonklou, Smartson produktutvärdering, 2017
Tack vare Cleanmarine® For Women missar jag inte mina fotbollsträningar, jag har massor av energi och mår bra inombords, livet är toppen.

- Liz, Dublin
Cleanmarine® For Women har ärligt talat förändrat mitt liv. Jag har tagit det i över ett år nu och PMS är inte längre ett problem för mig, vilket även mina vänner märkt. Min livskvalitet har helt förändrats och oroar mig inte längre för den tiden i månaden.

- Gráinne, Cork
Efter att ha tagit Cleanmarine® For Women under 3 månader kan jag definitivt säga att det haft märkbar effekt på både min hy och mitt hår. Min hy är klarare och mindre glåmig och mitt hår är tjockare och i bättre skick. Jag har också märkt att det har inverkan på saker som irritabilitet, vätskeansamling, uppblåsthet och stress.

Men det bästa med produkten är ändå att jag generellt känt mig betydligt mindre trött och haft mycket mer energi.

Detta är inte en mirakelkur, men de gör PMS eller klimakteriet mer uthärdligt.

- Sarah, november 2016
Femstjärnig produkt!

Cleanmarine® är en utmärkt produkt och jag rekommenderar den starkt. Den är lätt att ta, bara att svälja kapslarna och till skillnad från andra fiskoljeprodukter kommer det ingen fisksmak efteråt. Den är mycket behaglig att ta.

Det funkar verkligen. Jag kände mig mindre trött än jag gjorde innan och det lindrade definitivt klimakteriebesvären. Jag var så imponerad av produkten. Det är en femstjärnig produkt. Jag var också mindre irriterad än vanligt - Jag brukar gå igång på minsta lilla misstag men jag tyckte att jag kunde klara mig bättre än vanligt och även stressiga situationer verkade inte längre så stressiga.- Sheila, november 2016
Life saver!

Jag har använt Cleanmarine® under tre månader nu och resultaten har varit fantastiska. Jag hade jättestora problem med värmevallningar (bodde mestadels framför en fläkt!), jag hade dålig hy och humörsvängningarna sedan.....!

Redan efter 3 veckor med kosttillskottet (2 kapslar per dag) hade värmevallningar nästan försvunnit. Jag kunde få en ordentlig nattsömn igen och fläkten var knappast på.

Min hud har förbättrats, liksom mitt hår. Jag har mer energi och mår generellt bättre. Mitt humör har jämnats ut.

Jag har rekommenderat denna produkt till alla mina vänner som går igenom klimakteriet, den har varit en ”life saver” för mig. Jag kan inte leva utan den.- Moine, november 2016
Inga fler värktabletter!

Min allmänna uppfattning om Cleanmarine® For Women för kvinnor med PMS är mycket positivt. Efter att ha tagit produkten under cirka två veckor hade PMS-besvären definitivt minskat. Jag brukade ha väldigt ont i magen men detta hade nästan försvunnit och jag behövde inte ta värktabletter längre. Jag känner mig mer energisk under mensen och har inte längre problem med lågt blodtryck. Jag tror att det också hjälpt mig med det typiskt dåliga humöret före och under mensen, genom att reglera den hormonella aktiviteten i systemet. Jag kan inte säga att jag har märkt någon förbättring av huden, men jag har faktiskt aldrig haft några särskilda hudproblem att oroa mig för. Annars hade produkten förmodligen fungerat bra på huden, med alla nyttiga ingredienser den innehåller.- Sandy, oktober 2016
Jag känner mig mer jämn i humöret nu!

Cleanmarine® For Women har hjälpt mig så mycket. Jag fick mitt första paket förra månaden och jag är betydligt jämnare i humöret nu än tidigare. Jag hade i princip inga humörsvängningar före, under eller efter min menstruation och mitt allmänna välbefinnande har förbättrats också. Min fästman har sett en enorm skillnad på mitt humör också, så nu köper han Cleanmarine® till mig.

- Sandra, oktober 2016
Kan inte rekommendera dem varmt nog!

Dessa är fantastiska jag har bokstavligen testat allt mot PMS och har besökt ett flertal läkare jag fick se en annons på Facebook och tänkte visst det kan inte skada att testa jag ger dem en chans. Jag måste säga att de är fantastiska och förändringarna märks inom några dagar. Kan inte rekommendera dem varmt nog.

- Lorraine, oktober 2016