Cleanmarine® For Women - 60 kapslar
  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Smidiga abonnemang
Cleanmarine® For Women - 60 kapslar i gruppen Handla här / Cleanmarine® For Women hos MinaMed (300201)
Cleanmarine® For Women - 60 kapslar
Cleanmarine® For Women - 60 kapslar
(0)

Cleanmarine® For Women - 60 kapslar

60 kapslar x 600 mg krilloljeblandning
  • Reglerar hormonaktiviteten
  • Minskar trötthet och utmattning
  • Bibehåller normal hud
  • Bidrar till normalt immunsystem
329 kr
Naturlig lindring av dina PMS-besvär

Cleanmarine® For Women kan bidra till att minska både de fysiska och de psykiska PMS-symptomen, tack vare sin unika sammansättning av krillolja, utvalda vitaminer och fytonäringsämnen. Varje kapsel i Cleanmarine For Women är fylld till bredden med en unik blandning av Omega-3 i kombination med vitaminerna D3, B1, B2 samt B6. De innehåller dessutom sojaisoflavoner, som på cellnivå liknar östrogen.

Denna kombination ger en synergieffekt som är perfekt för kvinnor, genom att bidra till reglering av hormonaktiviteten, benhälsan, minska trötthet och för att bibehålla normal och frisk hud. B-vitaminerna bidrar också till att stödja ett normalt nervsystem och normal ämnesomsättning och energiproduktion.

Självklart ger även krilloljan i sig, som är basen i produkten, även de fördelar som kommer av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Dessa fettsyror är bland annat viktiga för hjärnans och hjärtats funktioner samt bibehållandet av normal synförmåga. En extra fördel med just krilloljan i Cleanmarine® är att denna omega-3 i fosfolipidform är mer lättabsorberad och inte ger någon obehaglig bismak av fisk, vilket ofta förknippas med fiskolja.

En studie, med irländska kvinnor med PMS-besvär, rapporterades bland annat följande statistiskt signifikanta resultat;

  • 70 % mindre ångestkänslor
  • 69 % mindre uppblåsthet
  • 59 % mindre matbegär/sug

Källa: Wakeman, An open-label pilot study to assess the effectiveness of krill oil with added vitamins and phytonutrients in the relief of symptoms of PMS, Nutrition and Dietary Supplements 2013:5 17–25.


Då är det inte så konstigt att över 80 % av användarna är överens om att resultatet och ingredienserna är orsaken till att de väljer just Cleanmarine® For Women.

Användning: Ta två kapslar om dagen. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas.

Artnr: 300201

Ingredienser

Krillolja (kräftdjur) 42 %, mjukgelskapsel (fiskgelatin, glycerin, sorbitol, järnoxid), olivolja, Iroflav™ (blandning av rosmarinextrakt och sojaisoflavoner*), bivax, sojalecitin*, pyridoxinhydroklorid (vit B6), tiaminmononitrat (vit B1), riboflavin (vit B2) och kolekalciferol (vit D3).

*Icke genetiskt modifierade

Omega-3 från krillolja innehåller fettsyrorna DHA och EPA. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett totalt dagligt intag av 250 mg DHA. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion och den gynnsamma effekten uppnås vid ett totalt dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

B2 och B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning. B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten och B2 bidrar till att bibehålla normal hud. Vitamin D och B6 bidrar till immunsystemets normala funktion.

Kundomdömen